TELEFOON
+31 53 850 02 99
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.Onze uitgebreide collectie accessoires voor de Buschbeck tuinhaard & barbecue verhoogt het plezier en verbetert de functionaliteit van uw Buschbeck. De accessoires zijn tegelijk met uw tuinhaard of als een extra uitbreiding te bestellen.

Accessoires

   

17 artikel(en)

 1. Buschbeck Artisan Outdoor Pizza Oven

  Met de Buschbeck Pizza oven hoeft u niet meer naar uw locale Italiaanse restaurant om een autentieke pizza te kunnen eten!

  De Buschbeck Oven is gemaakt van geëmailleerd staal en RVS en heeft een uitstekende keramische steen. De buitenoven is geschikt voor het bakken van pizza, brood en cake maar ook voor de bereiding van vis op een houten plank of zelfs vleesgerechten die bereid zijn in een gietijzeren koekenpan. De binnenkap van de oven is afgewerkt met een spiegelfinish die de hitte reflecteerd zoals een steenoven en bevat een temperatuurmeter.

  Buon appetito!

  € 159,95
 2. Buschbeck vuurvaste grillplaat elementen

  Deze Buschbeck vuurvaste inbouw grill elementen (3 stuks) past in alle Buschbecks in ons huidige assortiment. Heeft u een ouder model, kijk dan goed naar de afmetingen.

  Afmetingen: 58 cm x 31 cm

  € 99,95
 3. Buschbeck lijm grijs 2 kg

  Met deze grijze lijm van Buschbeck kun je de losse onderdelen van jouw Buschbeck barbecue makkelijk en simpel aan elkaar vastzetten. Deze lijm is zeer geschikt voor beton en kan blootgesteld worden aan grote hitte.
  € 12,95
 4. Buschbeck lijm wit 2 kg

  Met deze witte lijm van Buschbeck kun je de losse onderdelen van jouw Buschbeck barbecue makkelijk en simpel aan elkaar vastzetten. Deze lijm is zeer geschikt voor beton en kan blootgesteld worden aan grote hitte.
  € 12,95
 5. Buschbeck Schoorsteen verlengstuk Rondo

  De Buschbeck schoorsteen verlengstuk Rondo verhoogt uw Buschbeck Rondo of Wellington schoorsteen met 1 extra deel en is eenvoudig te plaatsten.

  € 79,95
 6. Buschbeck Schoorsteen verlengstuk grijs

  De Buschbeck schoorsteen verlengstuk grijs verhoogt uw Buschbeck schoorsteen met 1 extra deel en is eenvoudig te plaatsten. Te gebruiken bij uw Buschbeck Capri, Las Palmas, Cortina of Carmen.

  € 59,95
 7. Buschbeck Schoorsteen verlengstuk wit

  De Buschbeck schoorsteen verlengstuk wit verhoogt uw Buschbeck schoorsteen met 1 extra deel en is eenvoudig te plaatsten. 

  Tip: Bestel deze direct mee met de Valanecia, Stockholm of Elba.

  € 69,95
 8. Buschbeck Standaard Sokkel

  De Buschbeck standaard sokkel verhoogt uw Buschbeck tuinhaard & barbecue en is eenvoudig te plaatsten.
  € 109,95
 9. Buschbeck vuurvaste grillplaat

  De betonnen vuurvaste grillplaat voor uw Buschbeck.
  € 64,95
 10. Buschbeck Betonnen Tuinhaard & Barbecue Hoes

  Deze kwaliteitshoes met rits is ideaal ter bescherming van uw Buschbeck betonnen tuinhaard & barbecue voor ieder seisoen.

  Kleur: Anthraciet

  € 74,95
 11. Buschbeck Rondo Sokkel

  De Buschbeck Rondo sokkel verhoogt uw Buschbeck Rondo en is eenvoudig te plaatsten.

  € 109,95
 12. Buschbeck Vuurvaste Binnenkap

  De Buschbeck vuurvaste binnenkap maakt het mogelijk om naast houtskool ook hout te stoken in uw tuinhaard.

  Tip: Bestel deze direct mee met de Capri, Las Palmas of Cortina zodat u gebruikt kunt maken van de unique dubbelwandige contructie van de Buschbeck.

  € 59,95
 13. Buschbeck Grillbar Hoes

  Buschbeck Grillbar Hoes
  € 54,95
 14. Buschbeck Chromen Grill Rooster

  Past op alle Buschbeck tuinhaarden & barbecues.

  Gemaakt van verchroomd staal.

  Maten: 54 x 34 cm

  € 34,95
 15. Buschbeck RVS Vuurkorf / Aslade

  De Buschbeck vuurkorf met aslade zorgt voor een beter verbrandingsproces. Het vergemakkelijkt het aansteken en daarnaast biedt het de mogelijkheid om houtresten en as op te vangen. Hierdoor is het erg makkelijk de resten op te ruimen. 

  Te gebruiken op alle Buschbeck tuinhaarden en barbecues.

  Vuurkorf en aslade gemaakt van hoogwaardig RVS (304)

  Maten: 45 cm x 31 cm

  € 89,95
 16. Buschbeck Gietijzeren Grillrooster

  De gietijzeren gecoate roosters van Buschbeck zijn geschikt voor alle Buschbeck tuinhaarden & barbecues. Daarnaast worden er standaard twee handige afneembare gietijzeren handvaten meegeleverd.

  Maten: 54 cm x 34 cm

  € 79,95
 17. Ovengedroogd Haardhout 8kg Holland Hout

  8 kg Ovengedroogd haardhout Holland Hout van Staatsbosbeheer wordt samengesteld uit de houtsoorten beuken, eiken, berken en essen en heeft verschillende voordelen. Zo heeft ovengedroogd haardhout afhankelijk van de houtsoort een restvochtpercentage van 9 tot 20%. Dankzij dit lage vochtpercentage brandt het hout makkelijk en hierdoor ontsteekt u de haard dus ook eenvoudiger. Een ander voordeel van dit lage vochtpercentage is dat er dus weinig vocht verbrand wordt wat betekent dat er schoon verbrand wordt. Hierdoor heeft u geen last van ongedierte en schimmel in uw kachel. Dit verhoogd het rendement op uw kachel aanzienlijk. Ovengedroogd haardhout is daarnaast erg licht en daardoor een stuk eenvoudiger te vervoeren. Het door ons geselecteerde ovengedroogde haardhout wordt in speciaal ontworpen kamers gedroogd. Hierbij wordt het hout gedroogd tot het ideale restvochtigheidsniveau van maximaal 18%. Wij garanderen u dan ook een vochtigheidspercentage van maximaal 18%.
  € 7,95

   

17 artikel(en)

web-monitoring-ok