TELEFOON
+31 53 850 02 99
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.Buschbeck Betonnen barbecues worden geleverd inclusief standaard grillrooster, lijm en montage instructies op één pallet met krimpfolie en kan een gewicht tot wel 400 kilo hebben. Elke Buschbeck barbecue van beton bevatten ongeveer 10 profieldelen en is in slechts 24 handelingen te assembleren. Idealiter zijn twee mensen nodig om de Buschbeck Betonnen barbecue te monteren omdat sommige van de individuele betonnen componenten super degelijk en vrij zwaar zijn. Het gehele Betonnen Buschbeck assortiment is beschikbaar voor directe verzending vanuit ons magazijn. Onze transporteurs zullen uw Buschbeck Betonnen tuinhaard & barbecue op het opgegeven afleveradres bezorgen. Zij zijn niet verplicht om de tuinhaard & barbecue of een van haar onderdelen dichter bij de uiteindelijke positie te plaatsen. Let op: Er mag geen hout gestookt worden in de betonnen bbq uitsluitend kolen. Indien u toch een mooi haardvuur wilt, dient u ook de vuurvaste binnenkap te gebruiken.

Betonnen BBQ’s

   

4 artikel(en)

 1. Buschbeck Cortina Betonnen Barbecue

  Kwaliteit in combinatie met design hoeft niet altijd duur te zijn. De Buschbeck Cortina barbecue biedt u design en kwaliteit voor een relatief lage prijs.  De perfecte combinatie van natuurlijk grijs met terracotta onderdelen zal ik elke tuin niet misstaan.

  € 229,95
 2. Buschbeck Las Palmas Betonnen Barbecue

  Kwaliteit in combinatie met design hoeft niet altijd duur te zijn. De Buschbeck Las Palmas barbecue biedt u design en kwaliteit voor een relatief lage prijs.  De perfecte combinatie van natuurlijk grijs met terracotta onderdelen zal ik elke tuin niet misstaan.

  € 229,95
 3. Buschbeck Capri Betonnen Barbecue

  Buschbeck Capri is ontworpen voor houtskool en briketten. De Buschbeck Capri heeft vier verschillende hoogtes om op te grillen heeft standard een stevige chromen grillrooster met genoeg plaats voor uw hele familie.

  € 229,95
 4. Buschbeck Vuurvaste Binnenkap

  De Buschbeck vuurvaste binnenkap maakt het mogelijk om naast houtskool ook hout te stoken in uw tuinhaard.

  Tip: Bestel deze direct mee met de Capri, Las Palmas of Cortina zodat u gebruikt kunt maken van de unique dubbelwandige contructie van de Buschbeck.

  € 59,95

   

4 artikel(en)

web-monitoring-ok