TELEFOON
+31 53 850 02 99
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.Buschbeck Betonnen grillbars worden geleverd inclusief standaard grillrooster, lijm en montage instructies op één pallet met krimpfolie en kan een gewicht tot wel 400 kilo hebben. Idealiter zijn twee mensen nodig om de Buschbeck te monteren omdat sommige van de individuele betonnen componenten super degelijk en vrij zwaar zijn. Onze transporteurs zullen uw Buschbeck op het opgegeven afleveradres bezorgen. Zij zijn niet verplicht om de grillbar of een van haar onderdelen dichter bij de uiteindelijke positie te plaatsen. Mooie uitbreiding is de sokkel zodat uw grillbar op een mooie sta hoogte komt.

Grillbar

   

3 artikel(en)

 1. Buschbeck Venedig Grillbar Betonnen Tuinhaard & Barbecue

  De Buschbeck Venedig Grillbar heeft alle fantastische functies van een standaard Buschbeck barbecue & buitenhaard maar is zonder schoorsteen.

  Het woord "bar" zegt eigenlijk al genoeg. Je kan er lekker omheen staan met een drankje terwijl je gerecht bereidt wordt of het vuurtje je lekker warm houdt.

  € 249,95
 2. Buschbeck Grillbar Hoes

  Buschbeck Grillbar Hoes
  € 54,95
 3. Buschbeck Luzern Grillbar Betonnen Tuinhaard & Barbecue

  De Buschbeck Luzern Grillbar heeft alle fantastische functies van een standaard Buschbeck barbecue & buitenhaard maar is zonder schoorsteen.

  Je kan er lekker omheen staan met een drankje terwijl je gerecht bereidt wordt of het vuurtje je lekker warm houdt.

  Tip: Bestel dit in combinatie met de Sokkel Wit voor een echte bar hoogte te bereiken. 

  € 269,95

   

3 artikel(en)

web-monitoring-ok