GENIET VAN DE WINTER MET DE BUSCHBECK BETONNEN BARBECUES & TUINHAARDEN!

Buschbeck Betonnen Tuinhaard & Barbecue

Geniet van de winter met de Buschbeck Betonnen Barbecues & Tuinhaarden!

Buschbeck Betonnen tuinhaarden & barbecues worden geleverd inclusief standaard grillrooster, lijm en montage instructies op één pallet met krimpfolie en kan een gewicht tot wel 510 kilo hebben. Elke Buschbeck tuinhaard & barbecue van beton bevatten ongeveer 10 profieldelen en is in slechts 24 handelingen te assembleren. Idealiter zijn twee mensen nodig om de Buschbeck Betonnen tuinhaard & barbecue te monteren omdat sommige van de individuele betonnen componenten super degelijk en vrij zwaar zijn. Het gehele Betonnen Buschbeck assortiment is beschikbaar voor directe verzending vanuit ons magazijn. Onze transporteurs zullen uw Buschbeck Betonnen tuinhaard & barbecue op het opgegeven afleveradres bezorgen. Zij zijn niet verplicht om de tuinhaard & barbecue of een van haar onderdelen dichter bij de uiteindelijke positie te plaatsen.

TIP: Denk bij de bouw aan de mogelijkheden van de verlengstukken of extra accessoires.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 11

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Buschbeck Cortina Betonnen Barbecue

  Normale prijs: € 229,95

  Special Price € 195,00

  Buschbeck Cortina van beton

  Kwaliteit in combinatie met design hoeft niet altijd duur te zijn. De Betonnen Buschbeck Cortina barbecue biedt u design en kwaliteit voor een relatief lage prijs. De perfecte combinatie van natuurlijk grijs met terracotta onderdelen zal ik elke tuin niet misstaan.

  Meer info
 2. Buschbeck Las Palmas Betonnen Barbecue
  € 229,95

  Buschbeck Las Palmas van beton

  Kwaliteit in combinatie met design hoeft niet altijd duur te zijn. De Betonnen Buschbeck Las Palmas barbecue biedt u design en kwaliteit voor een relatief lage prijs.  De perfecte combinatie van natuurlijk grijs met terracotta onderdelen zal ik elke tuin niet misstaan, een echte eye catcher.

  Meer info
 3. Buchbeck Capri Betonnen Barbecue
  € 229,95

  Buschbeck Capri van beton

  Buschbeck Capri van beton is ontworpen voor houtskool en briketten. De Betonnen Buschbeck Capri heeft vier verschillende hoogtes om op te grillen heeft standard een stevige chromen grillrooster met genoeg plaats voor uw hele familie.

  Meer info
 4. Buschbeck Valencia Betonnen Tuinhaard & Barbecue
  € 449,95

  Buschbeck Valencia van Beton

  De duotone uitvoering maakt deze Betonnen Buschbeck Valencia tuinhaard & barbecue tot een bijzonder plaatje. Het vuurvaste brandelement en de grote opbergplaats voor het hout zijn eigenschappen waar u jarenlang plezier aan zult beleven. 

  Meer info
 5. Buschbeck Venedig Grill Bar Betonnen Barbecue & Tuinhaard
  € 249,95

  Buschbeck Venedig van beton

  De Betonnen Buschbeck Venedig Grillbar heeft alle fantastische functies van een standaard Buschbeck barbecue & buitenhaard, maar is zonder schoorsteen.

  Het woord "bar" zegt eigenlijk al genoeg. Je kan er lekker omheen staan met een drankje terwijl je gerecht bereidt wordt of het knapperende haardvuur je lekker warm houdt.

  Meer info
 6. Buschbeck Luzern Grillbar
  € 249,95

  De Buschbeck Luzern Grillbar heeft alle fantastische functies van een standaard Buschbeck barbecue & buitenhaard maar is zonder schoorsteen.

  Je kan er lekker omheen staan met een drankje terwijl je gerecht bereidt wordt of het vuurtje je lekker warm houdt.

  Tip: Bestel dit in combinatie met de Sokkel Wit voor een echte bar hoogte te bereiken. 

  Meer info
 7. Buschbeck Carmen Betonnen Barbecue & Tuinhaard

  Normale prijs: € 349,95

  Special Price € 324,50

  Buschbeck Carmen van beton

  De Betonnen Buschbeck Carmen is ontworpen voor houtskool en briketten en omdat de Betonnen Carmen tevens beschikt over een vuurvaste binnenkap is hij ook te gebruiken als tuinhaard. De Buschbeck Carmen van beton heeft vier verschillende hoogtes om op te grillen heeft standaard een stevige chromen grillrooster met genoeg plaats voor uw hele familie. Buschbeck is het enige merk van betonnen tuinhaarden die aan de strenge TUV/GS veiligheidsstandaard voldoet en staat garant voor een jarenlang gebruiksplezier. De levensduur van deze betonnen barbecues is moeilijk in te schatten, maar in Europa, waar de Buschbeck barbecues van beton op grote schaal gedistribueerd worden, is het niet ongebruikelijk dat ze makkelijk 20 jaar meegaan! Het onderhoud is verwaarloosbaar. Aanslag kan eenvoudig met een hogedrukspuit verwijderd worden.

  Meer info
 8. Buschbeck Stockholm Betonnen Tuinhaard & Barbecue
  € 499,95

  De Buschbeck Stockholm betonnen tuinhaard & barbecue heeft een moderne uitstralling door de combinatie van het graniet witte getextureerde oppervlak afgewisseld met antraciete elementen. De luxe RVS beschermplaat geeft de Stockholm een mooie en elegante look. 

  Meer info
 9. Buschbeck Elba Betonnen Barbecue & tuinhaard
  € 499,95

  Buschbeck Elba van beton

  Het snow-white getextureerde oppervlak van de Buschbeck Elba betonnen tuinhaard & barbecue gecombineerd met roestvrijstaal, beeldt een harmonieuze combinatie uit en geeft deze tuinhaard & barbecue een “bijzonder uiterlijk” mee. Een tuinhaard & barbecue voor een ieder die houdt van simpel, maar toch een tikkeltje exclusief wil. Daarnaast is deze Betonnen bbq en tuinhaard zeer elegant en eenvoudig op te bouwen.

  Meer info
 10. Buschbeck Wellington Betonnen Tuinhaard & Barbecue
  € 599,95

  Buschbeck Wellington van beton

  De Buschbeck Wellington betonnen barbecue combineert elegant design met functionaliteit. De tuinhaarden annex barbecues van Buscheck worden altijd gemaakt van de beste materialen. Gebruik de Buschbeck Wellington van beton eerst als barbecue en stook er vervolgens een mooi knapperend haardvuur in, waar u met de hele familie omheen kunt zitten. Bent u toch niet zo gecharmeerd van deze Buschbeck Wellington, neem dan een kijkje bij onze andere barbecues en tuinhaarden.

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 11

Pagina:
 1. 1
 2. 2