Buschbeck Betonnen Tuinhaard & Barbecue

Geniet van de herfst met de Buschbeck Betonnen Tuinhaard & Barbecues!

Buschbeck tuinhaarden & barbecues worden geleverd inclusief standaard grillrooster, lijm en montage instructies op één pallet met krimpfolie en kan een gewicht tot  wel 510 kilo hebben. Elke Buschbeck tuinhaard & barbecue bevat ongeveer 10 profieldelen en is in slechts 24 handelingen te assembleren. Idealiter zijn twee mensen nodig om de Buschbeck tuinhaard & barbecue te monteren omdat sommige van de individuele componenten super degelijk en vrij zwaar zijn. Het gehele Buschbeck assortiment is beschikbaar voor directe verzending vanuit ons magazijn. Onze transporteurs zullen uw Buschbeck tuinhaard & barbecue op het opgegeven afleveradres bezorgen. Zij zijn niet verplicht om de tuinhaard & barbecue of een van haar onderdelen dichter bij de uiteindelijke positie te plaatsen.

TIP: Denk bij de bouw aan de mogelijkheden van de verlengstukken of extra accessoires.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 11

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Buschbeck Cortina Betonnen Barbecue

  Normale prijs: € 229,95

  Special Price € 195,00

  Kwaliteit in combinatie met design hoeft niet altijd duur te zijn. De Buschbeck Cortina barbecue biedt u design en kwaliteit voor een relatief lage prijs.  De perfecte combinatie van natuurlijk grijs met terracotta onderdelen zal ik elke tuin niet misstaan.

  Meer info
 2. Buschbeck Las Palmas Betonnen Barbecue
  € 229,95

  Kwaliteit in combinatie met design hoeft niet altijd duur te zijn. De Buschbeck Las Palmas barbecue biedt u design en kwaliteit voor een relatief lage prijs.  De perfecte combinatie van natuurlijk grijs met terracotta onderdelen zal ik elke tuin niet misstaan.

  Meer info
 3. Buchbeck Capri Betonnen Barbecue
  € 229,95

  Buschbeck Capri is ontworpen voor houtskool en briketten. De Buschbeck Capri heeft vier verschillende hoogtes om op te grillen heeft standard een stevige chromen grillrooster met genoeg plaats voor uw hele familie.

  Meer info
 4. Buschbeck Valencia Betonnen Tuinhaard & Barbecue
  € 449,95

  De duotone uitvoering maakt deze Buschbeck Valencia tuinhaard & barbecue tot een bijzonder plaatje. Het vuurvaste brandelement en de grote opbergplaats voor het hout zijn eigenschappen waar u jarenlang plezier aan zult beleven. 

  Meer info
 5. Buschbeck Venedig Grill Bar Betonnen Barbecue & Tuinhaard
  € 249,95

  De Buschbeck Venedig Grillbar heeft alle fantastische functies van een standaard Buschbeck barbecue & buitenhaard maar is zonder schoorsteen.

  Het woord "bar" zegt eigenlijk al genoeg. Je kan er lekker omheen staan met een drankje terwijl je gerecht bereidt wordt of het vuurtje je lekker warm houdt.

  Meer info
 6. Buschbeck Luzern Grillbar
  € 249,95

  De Buschbeck Luzern Grillbar heeft alle fantastische functies van een standaard Buschbeck barbecue & buitenhaard maar is zonder schoorsteen.

  Je kan er lekker omheen staan met een drankje terwijl je gerecht bereidt wordt of het vuurtje je lekker warm houdt.

  Tip: Bestel dit in combinatie met de Sokkel Wit voor een echte bar hoogte te bereiken. 

  Meer info
 7. Buschbeck Carmen Betonnen Barbecue & Tuinhaard

  Normale prijs: € 349,95

  Special Price € 324,50

  De Buschbeck Carmen is ontworpen voor houtskool en briketten en omdat de Carmen tevens beschikt over een vuurvaste binnenkap is hij ook te gebruiken als tuinhaard. De Buschbeck Carmen heeft vier verschillende hoogtes om op te grillen heeft standard een stevige chromen grillrooster met genoeg plaats voor uw hele familie. Buschbeck is het enige merk van betonnen tuinhaarden die aan de strenge TUV/GS veiligheidsstandaard voldoet en staat garant voor een jarenlang gebruiksplezier. De levensduur van deze betonnen barbecues is moeilijk in te schatten, maar in Europa, waar de Buschbeck barbecues op grote schaal gedistribueerd worden, is het niet ongebruikelijk dat ze makkelijk 20 jaar meegaan! Het onderhoud is verwaarloosbaar. Aanslag kan eenvoudig met een hogedrukspuit verwijderd worden. Meer info
 8. Buschbeck Stockholm Betonnen Tuinhaard & Barbecue
  € 499,95

  De Buschbeck Stockholm betonnen tuinhaard & barbecue heeft een moderne uitstralling door de combinatie van het graniet witte getextureerde oppervlak afgewisseld met antraciete elementen. De luxe RVS beschermplaat geeft de Stockholm een mooie en elegante look. 

  Meer info
 9. Buschbeck Elba Betonnen Barbecue & tuinhaard
  € 499,95

  Het snow-white getextureerde oppervlak van de Buschbeck Elba betonnen tuinhaard & barbecue gecombineerd met roestvrijstaal, beeldt een harmonieuze combinatie uit en geeft deze tuinhaard & barbecue een “bijzonder uiterlijk” mee. Een tuinhaard & barbecue voor een ieder die houdt van simpel maar toch een tikkeltje exclusief wil – eenvoudig en elegant.

  Meer info
 10. Buschbeck Wellington Betonnen Tuinhaard & Barbecue
  € 599,95

  De Buschbeck Wellington betonnen barbecue combineert elegant design met functionaliteit.

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 11

Pagina:
 1. 1
 2. 2