GENIET VAN DE WINTER MET DE BUSCHBECK BETONNEN BARBECUES & TUINHAARDEN!

Buschbeck Carmen Betonnen Tuinhaard & Barbecue

Meer afbeeldingen

Buschbeck Carmen Betonnen Tuinhaard & Barbecue

Normale prijs: € 349,95

Special Price € 324,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Buschbeck Carmen van beton


De Betonnen Buschbeck Carmen is ontworpen voor houtskool en briketten en omdat de Betonnen Carmen tevens beschikt over een vuurvaste binnenkap is hij ook te gebruiken als tuinhaard. De Buschbeck Carmen van beton heeft vier verschillende hoogtes om op te grillen heeft standaard een stevige chromen grillrooster met genoeg plaats voor uw hele familie. Buschbeck is het enige merk van betonnen tuinhaarden die aan de strenge TUV/GS veiligheidsstandaard voldoet en staat garant voor een jarenlang gebruiksplezier. De levensduur van deze betonnen barbecues is moeilijk in te schatten, maar in Europa, waar de Buschbeck barbecues van beton op grote schaal gedistribueerd worden, is het niet ongebruikelijk dat ze makkelijk 20 jaar meegaan! Het onderhoud is verwaarloosbaar. Aanslag kan eenvoudig met een hogedrukspuit verwijderd worden.

Gestookt op houtskool

Gestookt Op Houtskool

Gestookt op hout

Gestookt Op Hout

Eenvoudige montage

Eenvoudige Montage

Geen Onderhoud

Geen Onderhoud

Gemaakt in Duitsland
Beschrijving

Details

De Betonnen Buschbeck Carmen is ontworpen voor houtskool en briketten en omdat de Carmen tevens beschikt over een vuurvaste binnenkap is hij ook te gebruiken als tuinhaard. De Betonnen Buschbeck Carmen heeft vier verschillende hoogtes om op te grillen heeft standard een stevige chromen grillrooster met genoeg plaats voor uw hele familie.

Buschbeck is het enige merk van betonnen tuinhaarden die aan de strenge TUV/GS veiligheidsstandaard voldoet en staat garant voor een jarenlang gebruiksplezier. De levensduur van deze betonnen barbecues is moeilijk in te schatten, maar in Europa, waar de Buschbeck barbecues van beton op grote schaal gedistribueerd worden, is het niet ongebruikelijk dat ze makkelijk 20 jaar meegaan! Het onderhoud is verwaarloosbaar. Aanslag kan eenvoudig met een hogedrukspuit verwijderd worden.

Specificaties van de Betonnen Buschbeck Carmen:

Maten: L 203cm x B 110cm x D 65cm
Gewicht: 440kg
Kleur: Natural grijs en terracotta
Grill oppervlak: 54cm x 34cm
Brandstof: Houtskool, briketten, houtblokken
Dubbelwandig d.m.v. vuurvaste binnenkap
Onderdelen van gewapend beton
Opbergruimte
1 1,5 kg zak cementlijm
1 Chromen grillrooster
4 mogelijke grill hoogtes
TUV/GS gecertificeerd