GENIET VAN DE WINTER MET DE BUSCHBECK BETONNEN BARBECUES & TUINHAARDEN!

Buschbeck Rondo Betonnen Tuinhaard & Barbecue

Meer afbeeldingen

Buschbeck Rondo Betonnen Tuinhaard & Barbecue
€ 599,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Buschbeck Rondo van Beton


De Betonnen Rondo van Buschbeck is een stijlvolle betonnen barbecue die in iedere tuin past. Deze barbecue en tuinhaard is gemaakt van de meest duurzame materialen waardoor hij zeker 20 jaar meegaat. En dat nog onderhoudsvrij ook! En mocht een schoonmaakbeurt toch nodig zijn dan kan dat eenvoudig met bijvoorbeeld een hogedrukreiniger. 


Het is heerlijk buiten zitten kan nu zelfs tot in het late najaar met deze Betonnen Rondo omdat hij fantastisch dienst kan doen als heater. Maar daarbij kunt u er ook heerlijk op koken. Het grillrooster kan in hoogte versteld worden waardoor u altijd de juiste temperatuur in uw vlees, vis of groente kunt krijgen. Dankzij de stevige schoorsteen zitten u en uw gasten nooit in de rook.

Gestookt op houtskool

Gestookt Op Houtskool

Gestookt op hout

Gestookt Op Hout

Eenvoudige montage

Eenvoudige Montage

Geen Onderhoud

Geen Onderhoud

Gemaakt in Duitsland
Beschrijving

Details

De Betonnen Buschbeck Rondo voldoet aan de hoogst mogelijk eisen op gebied van functionaliteit en design. De fijne afwerking van het beton in combinatie met het koperen blad maakt dit exemplaar tot een luxe tuinaard/barbecue. De Rondo van beton is ontworpen voor houtskool en briketten en omdat de Rondo tevens beschikt over een vuurvaste binnenkap is hij ook te gebruiken als tuinhaard. De Betonnen Buschbeck Rondo heeft vier verschillende hoogtes om op te grillen heeft standard een stevige chromen grillrooster met genoeg grilloppervlakte voor uw hele familie.

Buschbeck is het enige merk van betonnen tuinhaarden die aan de strenge TUV/GS veiligheidsstandaard voldoet en staat garant voor een jarenlang gebruiksplezier. De levensduur van deze betonnen barbecues is moeilijk in te schatten, maar in Europa, waar de Buschbeck barbecues op grote schaal gedistribueerd worden, is het niet ongebruikelijk dat ze makkelijk 20 jaar meegaan! Het onderhoud is verwaarloosbaar. Aanslag kan eenvoudig met een hogedrukspuit verwijderd worden.

Specificaties van de Betonnen Buschbeck Rondo:

Maten: L 208cm x B 120cm x D 70cm

Gewicht: 510kg
Kleur: Wit graniet met een echt koperen afwerking 
Grill oppervlak: 54cm x 34cm
Brandstof: Houtskool, briketten, houtblokken
Dubbelwandig d.m.v. vuurvaste binnenkap
Onderdelen van gewapend beton
Opbergruimte
1 1,5 kg zak cementlijm
1 Chromen grillrooster
4 mogelijke grill hoogtes
TUV/GS gecertificeerd