GENIET VAN DE ZOMER MET DE BUSCHBECK BETONNEN BARBECUES & TUINHAARDEN!

Buschbeck Venedig Grillbar Betonnen Tuinhaard & Barbecue

Meer afbeeldingen

Buschbeck Venedig Grillbar Betonnen Tuinhaard & Barbecue
€ 249,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Buschbeck Venedig van beton


De Betonnen Buschbeck Venedig Grillbar heeft alle fantastische functies van een standaard Buschbeck barbecue & buitenhaard, maar is zonder schoorsteen.


Het woord "bar" zegt eigenlijk al genoeg. Je kan er lekker omheen staan met een drankje terwijl je gerecht bereidt wordt of het knapperende haardvuur je lekker warm houdt.

Gestookt op houtskool

Gestookt Op Houtskool

Gestookt op hout

Gestookt Op Hout

Eenvoudige montage

Eenvoudige Montage

Geen Onderhoud

Geen Onderhoud

Gemaakt in Duitsland
Beschrijving

Details

De pure-white getextureerde uitvoering in combinatie met het rechte lijnenspel vormen de basis van deze betonnen bbq - grillbar die ideaal te gebruiken is voor een party. De omliggende richel geeft een optimale werkplek.

• Door en door gekleurd
• Hoeft niet geïmpregneerd te worden.
• Onderdelen van gewapend beton
• Eenvoudig op te bouwen

Buschbeck is het enige merk die betonnen barbecues maakt die door de strenge Duitse TUV/GS veiligheidseisen komen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u jaren plezier zult hebben van uw Venedig betonnen bbq. Het is nog moeilijk te zeggen wat de levensduur van deze betonnen bbq zal zijn maar een levensduur van minimaal 20 jaar zal zeker tot de mogelijkheden behoren. Het onderhoud aan uw betonnen barbecue is zo goed als nihil. In het geval dat er wat vuil op komt of dat de grill er "verweerd" uit ziet kunt u gerust een hoge druk spuit pakken en de betonnen barbecue afspuiten.  

Gecertificeerde TÜV veiligheidsnorm

Met hout &houtskool te gebruiken!

Specificaties van de Betonnen Buschbeck Venedig:

Maten: L 93cm x B 110cm x D 65cm
Gewicht: 280kg
Kleur: Wit graniet
Grill oppervlak: 54cm x 34cm
Brandstof: Houtskool, briketten, houtblokken
Onderdelen van gewapend beton
Opbergruimte
1 1,5 kg zak cementlijm
1 Chromen grillrooster
4 mogelijke grill hoogtes
TUV/GS gecertificeerd

Volop keuze in betonnen en stenen barbecues & tuinhaarden

Heeft u een plek in de tuin waar u een echte betonnen barbecue neer wilt zetten? Neem eens een kijkje tussen al onze verschillende Buschbeck Betonnen Barbecues. We hebben verschillende barbecues van steen en beton in ons assortiment. Daarnaast hebben we ook RVS tuinhaarden, vuurschalen en pizza ovens. De Buschbeck Cortina, Las palmas en Capri zijn alleen te gebruiken met houtskool en briketten. De overige barbecues en tuinhaarden van beton zijn voorzien van een dubbele kap, waardoor deze ook geschikt zijn om hout in te stoken. Dit zijn de Betonnen Buschbeck Valencia, Carmen, Stockholm, Elba, Wellington en de Rondo van Beton. Stel u eens voor, een mooi knapperend haardvuur in uw eigen betonnen tuinhaard, welke ook gebruikt kan worden als BBQ.

 

Voordelen en onderhoud van een Betonnen Barbecue & Tuinhaard

Buschbeck betonnen buitenhaarden & barbecues zijn uniek om de uitstekende coating van het betonnen oppervlak. Voor de gebruiker houdt dit in dat de haard na installatie niet geïmpregneerd hoeft te worden zoals bij andere buitenhaarden vaak wel het geval is. Hierdoor gaan de Betonnen Barbecues & Tuinhaarden jarenlang mee. Plaats de Buschbeck op de gewenste plek en geniet er jarenlang van.

 

Een echte ‘eye catcher’ in uw tuin met Buschbeck Betonnen Barbecues & Tuinhaarden

Met een stenen of betonnen barbecue zet je eenvoudig een mooie solide barbecue neer waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Geen gedoe met het beschermen tegen regen of kou. In de winter kan je deze barbecue gewoon laten staan, zonder dat er iets gebeurd met de Buschbeck Betonnen Barbecue & Tuinhaard.

 

Bestel jouw eigen betonnen of stenen BBQ nu nog online

Bestel nu heel simpel je eigen nieuwe betonnen of stenen barbecue online op onze website. Het grote voordeel is dat we jouw bestelde betonnen barbecue en tuinhaard keurig netjes bij uw thuis bezorgen. Hou onze website in de gaten voor leuke aanbiedingen en nieuwe optionele accessoires voor uw Betonnen Barbecue en Tuinhaard.