GENIET VAN DE ZOMER MET DE BUSCHBECK BETONNEN BARBECUES & TUINHAARDEN!

Buschbeck Barbecue Accessoires

Vervang uw bbq rooster of pimp uw Buschbeck tuinhaard of barbecue!

Onze uitgebreide collectie accessoires voor de Buschbeck betonnen tuinhaard & barbecue verhoogt het plezier en verbetert de functionaliteit van uw betonnen Buschbeck. De accessoires zijn tegelijk met uw tuinhaard of als een extra uitbreiding te bestellen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 17

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Buschbeck Artisan Outdoor Pizza Oven
  € 149,95

  NAJAARS ACTIE!

  Met de Buschbeck Pizza oven hoeft u niet meer naar uw locale Italiaanse restaurant om een autentieke pizza te kunnen eten!

  De Buschbeck Oven is gemaakt van geëmailleerd staal en RVS en heeft een uitstekende keramische steen. De buitenoven is geschikt voor het bakken van pizza, brood en cake maar ook voor de bereiding van vis op een houten plank of zelfs vleesgerechten die bereid zijn in een gietijzeren koekenpan. De binnenkap van de oven is afgewerkt met een spiegelfinish die de hitte reflecteerd zoals een steenoven en bevat een temperatuurmeter.

  Buon appetito!

  Meer info
 2. Buschbeck Gietijzeren Grillrooster
  € 69,95

  De gietijzeren gecoate roosters van Buschbeck zijn geschikt voor alle Buschbeck tuinhaarden & barbecues. Daarnaast worden er standaard twee handige afneembare gietijzeren handvaten meegeleverd

  Maten: 54 cm x 34 cm

  Meer info
 3. Buschbeck inbouw grill
  € 99,95
  Met deze Buschbeck vuurvaste inbouw grill tovert u uw Buschbeck om tot een echte barbecue. Het rooster kan op drie verschillende hoogtes worden geplaatst waardoor u de temperatuur goed kunt regelen. In ons assortiment hebben we een gietijzeren en chromen rooster die perfect in deze inbouw grill passen. Meer info
 4. Buschbeck lijm wit 2 kg
  € 12,95
  Met deze witte lijm van Buschbeck kun je de losse onderdelen van jouw Buschbeck barbecue makkelijk en simpel aan elkaar vastzetten. Deze lijm is zeer geschikt voor beton en kan blootgesteld worden aan grote hitte. GRATIS VERZENDING Meer info
 5. BUSCHBECK LIJM GRIJS 2 KG
  € 12,95
  Met deze grijze lijm van Buschbeck kun je de losse onderdelen van jouw Buschbeck barbecue makkelijk en simpel aan elkaar vastzetten. Deze lijm is zeer geschikt voor beton en kan blootgesteld worden aan grote hitte. Meer info
 6. Buschbeck RVS Vuurkorf / Aslade
  € 79,95

  De Buschbeck vuurkorf cq. aslade zorgt voor een beter verbrandingsproces. Het vergemakkelijkt het aansteken en daarnaast biedt het de mogelijkheid om houtresten en as op te vangen. Hierdoor is het erg makkelijk de resten op te ruimen. 

  Te gebruiken op alle Buschbeck tuinhaarden en barbecues.

  Vuurkorf en aslade gemaakt van hoogwaardig RVS (304 grade)

  Maten: 45 cm x 31 cm

  Meer info
 7. Buschbeck RVS gasinzet
  € 229,95

  Met deze RVS gasinzet van Buschbeck kun je jouw barbecue als gasbarbecue laten fungeren. De gasinzet is voorzien van een aansluiting voor een gasfles. Door deze accessoire zijn er geen kolen en dergelijke meer nodig.

  Meer info
 8. Buschbeck Chromen Grill Rooster
  € 29,99

  Past op alle Buschbeck tuinhaarden & barbecues.

  Gemaakt van verchroomd staal

  Maten: 540 x 340 mm

  Meer info
 9. Buschbeck hoes voor Venedig Grillbar Barbecues
  € 54,95

  Buschbeck Grillbar hoes die past over de Venedig Grillbar (zonder de betonnen of RVS schoorstenen)

  Meer info
 10. Buschbeck Barbecue & Tuinhaard Hoes
  € 74,95

  Deze kwaliteitshoes met rits is ideaal ter bescherming van uw Buschbeck betonnen tuinhaard & barbecue voor ieder seisoen.

  Kleur: Anthraciet

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 17

Pagina:
 1. 1
 2. 2

q