GENIET VAN DE ZOMER MET DE BUSCHBECK BETONNEN BARBECUES & TUINHAARDEN!

Alsace Artisan Hout Gestookte Buitenoven / Pizza Oven

Meer afbeeldingen

Alsace Artisan Hout Gestookte Buitenoven / Pizza Oven
€ 1.895,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Alsace, 's werelds enige gepatenteerde convertible hout-gestookte Oven/Grill van L’Art du Jardin uit Frankrijk, brengt  “koken op vuure” tot een nieuwe dimensiel. De Alsace kan gebruikt worden als een traditionele hout gestookte oven,  of snel veranderd worden in een barbecue door gebruikt te maken van het unique lift systeem.

Gestookt op houtskool

Gestookt Op Houtskool

Gestookt op hout

Gestookt Op Hout

Eenvoudige montage

Eenvoudige Montage

Beschrijving

Details

Alsace, 's werelds enige gepatenteerde convertible hout-gestookte Oven/Grill van L’Art du Jardin uit Frankrijk, brengt  “koken op vuur” tot een nieuwe dimensie. De Alsace kan gebruikt worden als een traditionele hout gestookte oven,  of snel veranderd worden in een barbecue door gebruikt te maken van het unique lift systeem.

Braden, Grillen, Smoren --- De mogelijkheden zijn eindeloos met 'werelds enige gepatenteerde kantelbare hout gestookte oven & barbecue. Gebruik hem als een traditioneel hout - gestookte oven, of zet hem om naar een barbecue met behulp van het unieke kantel systeem. Bereid de mooiste gerechten door het grillen van uw voedsel direct boven hardhout, houtskool of zelfs houtpellets. De Alsace is eenvoudig in gebruik en levert uitstekende resultaten. Daarnaast maakt dit type gebruik van minder hout dan vergelijkbare houtgestookte ovens, waardoor het verbruik efficiënt en stuk zuiniger is.

De oven is 65 cm breed x 40cm diep x 23cm hoog waardoor hij groot genoeg is om te koken voor een klein leger van hongerige mensen! In de oven liggen twee stuks 4 cm dikke high performance keramische stenen waardoor de oven uitstekende warmteverdeling heeft voor o.a. het bakken van de perfecte pizza of het bakken van brood . De Alsace zorgt voor gezelligheid in uw tuin, en is perfect om met familie en vrienden een breed scala van heerlijke maaltijden te bereiden. De gerechten smaken gewoon net wet lekkerder als er buitenshuis gekookt wordt in een outdoor hout - gestookte oven/ barbecue met de aromatische geuren van knapperige italiaanse pizza's, broodjes,verse groenten, gegrilde spareribs etc. De Alsace zal uw manieren van koken drastisch veranderen en zorgt voor eindeloos outdoor kookplezier!

Hoe het werkt :

De Alsace beschikt over zware dubbele wand   De buitenwand is gemaakt 4mm dik staal en de binnenwand is van 4mm dik 304 roestvrij staal. De wanden zijn van elkaar gescheiden door een luchtruimte om zo een uitstekende luchtcirculatie te creeren. De warmte uit de haard trekt naar boven om de dikke stenen op de oven verdieping te verwarmen. Door de luchtcircualtie en ruimte aan de zijkanten wordt er een oven functie gecreerd van zowel stralend als directe warmte. Doordat 95% van de vlammen en rook via het luchtkanaal geleid, biedt de Alsace is een gezonder en zuiniger manier van koken. De Alsace kan temperaturen bereiken van circa 260-315 ° C binnen een uur na verbranding met hardhout of klomp houtskool. Daarnaast kun je circa 2 uur doorkoken nadat het vuur gedoofd is. 

Kenmerken :

Gemaakt van 4 mm dik RVS
Verstelbare luchtroosters voor nauwkeurige temperatuurregeling
Glazen deur met een temperatuurmeter, zodat u visueel kunt koken
Rvs grillroosters
2 handige sideshelfs / werk planken met een handdoek bar voor het bereiden van voedsel -  de linker sideshelf is inklapbaar.
Warmhoudt gedeelte, om je vlees op temperatuur te houden en kan zelfs gebruikt worden om in te koken.
Stevige wielen, waarvan 2 stuks met rem, om hem makkelijk te verplaatsen.
Opbergruimte voor hout of kookgerei.
Gecoat met hittebestendige verf

Assembleren :

Assembleren is eenvoudig met 2 personen en duurt ongeveer 20 minuten.

Inclusief :
Pizzaschep
Waterproof all weather bescherm hoes

Verpakking :
Doos 1 - 99 x 80 X 64 cm. Gewicht: 143 kg
Doos 2 - 87 x 33 X 19 cm. Gewicht: 13 kg
Totaal gewicht: 156 Kg