TELEFOON
+31 53 850 02 99
Cart0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.Buschbeck Betonnen tuinhaarden & barbecues worden geleverd inclusief standaard grillrooster, lijm en montage instructies op één pallet met krimpfolie en kan een gewicht tot wel 510 kilo hebben. Elke Buschbeck tuinhaard & barbecue van beton bevatten ongeveer 10 profieldelen en is in slechts 24 handelingen te assembleren. Idealiter zijn twee mensen nodig om de Buschbeck Betonnen tuinhaard & barbecue te monteren omdat sommige van de individuele betonnen componenten super degelijk en vrij zwaar zijn. Het gehele Betonnen Buschbeck assortiment is beschikbaar voor directe verzending vanuit ons magazijn. Onze transporteurs zullen uw Buschbeck Betonnen tuinhaard & barbecue op het opgegeven afleveradres bezorgen. Zij zijn niet verplicht om de tuinhaard & barbecue of een van haar onderdelen dichter bij de uiteindelijke positie te plaatsen.

Tuinhaarden en BBQ’s

   

8 artikel(en)

 1. Buschbeck Valencia Betonnen Tuinhaard & Barbecue

  De duotone uitvoering maakt deze Buschbeck Valencia tuinhaard & barbecue tot een bijzonder plaatje. Het vuurvaste brandelement en de grote opbergplaats voor het hout zijn eigenschappen waar u jarenlang plezier aan zult beleven. 

  € 449,95
 2. Buschbeck Carmen Betonnen Tuinhaard & Barbecue

  De Buschbeck Carmen barbecue is een barbecue dat in elke tuin past. Dankzij de natuurlijke grijze kleur oogt de barbecue rustig en past het ideaal binnen iedere omgeving.

  € 349,95
 3. Buschbeck Stockholm Betonnen Tuinhaard & Barbecue

  De Buschbeck Stockholm betonnen tuinhaard & barbecue heeft een moderne uitstralling door de combinatie van het graniet witte getextureerde oppervlak afgewisseld met antraciete elementen. De luxe RVS beschermplaat geeft de Stockholm een mooie en elegante look. 

  € 499,95
 4. Buschbeck Elba Betonnen Tuinhaard Barbecue

  Het snow-white getextureerde oppervlak van de Buschbeck Elba betonnen tuinhaard & barbecue gecombineerd met roestvrijstaal, beeldt een harmonieuze combinatie uit en geeft deze tuinhaard & barbecue een “bijzonder uiterlijk” mee. Een tuinhaard & barbecue voor een ieder die houdt van simpel maar toch een tikkeltje exclusief wil – eenvoudig en elegant.

  € 499,95
 5. Buschbeck Wellington Betonnen Tuinhaard & Barbecue

  De Buschbeck Wellington betonnen barbecue combineert elegant design met functionaliteit.

  € 599,95
 6. Buschbeck Rondo Betonnen Tuinhaard & Barbecue

  De Buschbeck Rondo voldoet aan de hoogste normen van de gecombineerde functionaliteit en design.

  € 599,95
 7. Buschbeck Carmen Betonnen Tuinhaard & Barbecue met zijtafel

  De Buschbeck Carmen barbecue is een barbecue dat in elke tuin past. Dankzij de natuurlijke grijze kleur oogt de barbecue rustig en past het ideaal binnen iedere omgeving De bijpassende zijtafel maakt het geheel helemaal af..

  € 449,95
 8. Buschbeck St. Moritz Betonnen Tuinhaard & Barbecue

  De duotone uitvoering maakt deze Buschbeck St. Moritz tuinhaard & barbecue tot een bijzonder plaatje. Het vuurvaste brandelement en de grote opbergplaats voor het hout zijn eigenschappen waar u jarenlang plezier aan zult beleven. 

  € 459,95

   

8 artikel(en)

web-monitoring-ok